Dragonsaus
Super facile
Très bon marché
Lekker saus van dragon dat lekker past bij stukje zalm of kip.

Partager cette recette

Catégorie: Hans @ DeKookbijbel.be Sauce chaude
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

30 g Boter
1/2 L Halfvolle Melk
Peper en zout
Nootmuskaat
Maïszetmeel
2 dl Room
4 takje(s) Dragon

Dragonsaus Instructions

    • Doe 30g boter in een kom.
    • Roer hier de halfvolle melk, wat zout, wat peper, wat muskaatnoot en wat specerijenmengsel van 5 bessen door.
    • Voeg er het gezeefde kookvocht van de vis bij.
    • Blijf roeren en warm op. Gebruik het maïszetmeel om een consistente saus te krijgen.
    • Voeg er op het laatste de room en de fijngehakte takjes dragon bij.
    • Breng op smaak.

Notes recette

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette