Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop(Par le Chef Delhaize.be)
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Desserts Desserts aux fruits Desserts spéciaux |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
100 g Tapioca |
1/2 dl Kokosmelk |
1/2 dl Water |
4 el Violettesiroop |
3 el Rietsuiker |
100 g Frambozen |
Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop Instructions
Zet een pannetje op het vuur met de kokosmelk, de rietsuiker en het water.
Breng langzaam aan de kook.
Voeg de tapioca toe en laat ongeveer 20 min pruttelen op een zacht vuur.
Let erop dat de tapioca niet te droog wordt en lekker smeuïg blijft, roer voortdurend.
Giet de lauwe tapioca in glazen en voeg de violettesiroop toe.
Werk af met de frambozen en serveer lauw of koud.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger végétarien Vegan
Par Portion
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |