Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop
Facile
Bon marché
 
 
Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Desserts Desserts aux fruits Desserts spéciaux
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

100 g Tapioca
1/2 dl Kokosmelk
1/2 dl Water
4 el Violettesiroop
3 el Rietsuiker
100 g Frambozen

Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop Instructions

    Zet een pannetje op het vuur met de kokosmelk, de rietsuiker en het water.
    Breng langzaam aan de kook.
    Voeg de tapioca toe en laat ongeveer 20 min pruttelen op een zacht vuur.
     
    Let erop dat de tapioca niet te droog wordt en lekker smeuïg blijft, roer voortdurend. 
     
    Giet de lauwe tapioca in glazen en voeg de violettesiroop toe.
     
    Werk af met de frambozen en serveer lauw of koud.
     

Notes recette

 
 

Valeurs nutritives

léger végétarien Vegan

Par Portion

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette