Lamsfilet met peper en pistachenoten
Catégorie: | Plat principal Agneau |
Saisons | Avril Mai Juin |
Cuisine Type | Française |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingredienten
25 g Pistachenootjes |
15 g Witte Peperkorrels |
5 g gedroogde roze peperkorrels |
50 g Broodkruimels of Panko |
4 stuk(s) Lamsfilet (+/- 150g st) |
1 el grove Mosterd |
Spinazie en worteltjes |
Lamsfilet met peper en pistachenoten Instructions
- Verwarm de oven op 220°C
- Doe de pistachenoten en de peperkorrels in een keukenmachine en maal ze grof, of hak de noten en plet ze met de peperkorrels in een vijzel.
- Doe het mengsel in een ondiepe schaal en meng met het broodkruim.
- Roer er dan de mosterd en knoflook door. Haal de filets door dit mengsel.
Notes recette
Hier kan je pomme duchesse, kroketjes, ... bij serveren