Linguini met butternut
Facile
Bon marché
Volkoren linguine met butternut, voor de vleeseters met bacon, voor de veggies kan een plaantaardig alternatie met bacon smaak.
Gallery
Catégorie: | Plat principal Végétarien |
Saisons |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
1 Butternet |
2 el Olijfolie |
3 teentje(s) Knoflook, fijngehakt |
1 Ui, in blokjes |
1 el Rozemarijn, fijngehakt |
1 el Salie, fijngehakt |
Peper en zout |
4 el Sojaroom |
350 g Linguini, volkoren |
300 g Bacon of vegetarisch alternatief |
50 g Parmezaanschilfers |
2 el Hazelnoten, gehakt |
Linguini met butternut Instructions
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Leg de blokjes pompoen erop,besprenkel met de olie en bestrooi metde look,de ui,de rozemarijn,de salie,peper en zout.
Laat ongeveer 30 minuten bakken of tot de pompoen zacht is.
Doe alles in de blender en mix samen met de sojaroom tot een gladde saus.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken
Bak de bacon knapperig in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
Serveer de inguine met de saus en de bacon.
Garneer met de parmezaanschilfers,de hazelnoten en wat salie.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger végétarien Vegan
Par Portion
More Details
Website | http://www.hln.be |
Bron | Het Laatste Nieuws (HLN) |