Panini Serrano ham geitenkaas vijgenjam en rucola
Facile
Bon marché

De zoetzure vijgenjam is lekker met het zoute van de gedroogde ham en de romige geitenkaas. Natuurlijk kan je ook een andere jam gebruiken.

 

Partager cette recette

Catégorie: Sandwiches Porc Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

4 Panini brrodjes (of Ciabatta's)
8 plak(ken) Serrano ham
200 g stevige Geitenkaas, verkruimeld
Rucola
Olijfolie

Panini Serrano ham geitenkaas vijgenjam en rucola Instructions

    • Bestrijk de broodjes met de jam.
    •  
    • Leg er 2 sneetjes hamop, plooi ze over.
    •  
    • Brokkel er geitenkaas over.
    •  
    • Leg er rucola over.
    •  
    • Doe wat olijfolie op de binnenkant van het deksel van de panini en druk op de belegde panini.
    •  
    • Rooster het tussen een grill +/- 3 min.
    •  
    • Geef er een rucola slaatje bij met wat olijfolie.

Notes recette

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette