Pizza bianco met pompoen salie en walnoot
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Pizza Végétarien Lunch Four |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
2
Personnes
Ingredienten
1 Pizzadeeg |
1/2 Pompoen |
1 teentje(s) Knoflook, geperst |
3 takje(s) Salie |
75 g Gruyère, geraspt |
1 handvol Walnoten |
60 ml Zure Room |
1/2 dl Room |
1 el Olijfolie |
Peper en Zout |
Pizza bianco met pompoen salie en walnoot Instructions
Snij de pompoen in kleine blokjes.
Bedek de bakplaat met bakpapier en schik er de pompoenblokjes op.
Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
Zet 10 min. in de oven op 220°C
Leg het pizzadeeg op een bakplaat bedekt met bakpapier.
Meng de zure room met de room en de knoflook.
Kruid met peper en zout.
Bestrijk het deeg met het roommengsel.
Verdeel hierover de pompoenblokjes en de geraspte gruyère.
Werk af met blaadjes salie en de walnoten.
Zet 8-12 min. in de oven op 200°C.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger végétarien
Par Portion
More Details
Website | http://www.libelle-lekker.be |
Bron | Libelle Lekker |