Pizza bianco met pompoen salie en walnoot
Facile
Bon marché
 
 
Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Pizza Végétarien Lunch Four
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 2 Personnes

Ingredienten

1 Pizzadeeg
1/2 Pompoen
1 teentje(s) Knoflook, geperst
3 takje(s) Salie
75 g Gruyère, geraspt
1 handvol Walnoten
60 ml Zure Room
1/2 dl Room
1 el Olijfolie
Peper en Zout

Pizza bianco met pompoen salie en walnoot Instructions

    Snij de pompoen in kleine blokjes.
     
    Bedek de bakplaat met bakpapier en schik er de pompoenblokjes op.
    Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
    Zet 10 min. in de oven op 220°C
     
    Leg het pizzadeeg op een bakplaat bedekt met bakpapier.
     
    Meng de zure room met de room en de knoflook.
    Kruid met peper en zout.
     
    Bestrijk het deeg met het roommengsel.
    Verdeel hierover de pompoenblokjes en de geraspte gruyère.
    Werk af met blaadjes salie en de walnoten.
     
    Zet 8-12 min. in de oven op 200°C.
     

Notes recette

 
 

Valeurs nutritives

léger végétarien

Par Portion

More Details

Website http://www.libelle-lekker.be
Bron Libelle Lekker

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette