Quiche kerstomaten mozzarella en geitenkaas(Par le Chef Hans @ DeKookbijbel)
Facile
Très bon marché
Heerlijke quiche met verse geitenkaas en kerstomaatjes, afgewerkt met geroosterde pijnboompitten en basilcium.
Gallery
Catégorie: | Quiches Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
1
Lots
Ingrediënten
1 Bladerdeeg |
2 Eieren |
10 cl Melk |
10 cl Room |
Zout en Peper |
snuifje Nootmuskaat |
snuifje Cayennepeper |
15 Kerstomaatjes, gehalveerd |
125 g Mozzarella (1 bol), liefst van buffel |
125 g verse Geitenkaas |
1 handvol Basilicumblaadjes |
Olijfolie |
Quiche kerstomaten mozzarella en geitenkaas Instructions
- Doe het bladerdeeg in een taartvorm (niet te hoge vorm)
Doe de randjes die overhangen weg.
Doe met een vork gaatjes in het bladerdeeg. - Smeer lichtjes in met olijfolie.
Verdeel de tomaatjes met vel naar onder over de bodem.
Verdeel de kazen gebrokkeld of in kleine stukjes over de taart. - Meng de room met de melk en eieren, voeg peper & zout, nootmuskaat en cayennepeper toe naar smaak. Meng goed en giet in de taartvorm
- Snij nu de basilicum en verdeel over de taart. (eventueel pijboompitjes)
- Bak +/- 35 min. op 200°C
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion