Savourette wintergroenten met portosaus en truffel
Facile
Bon marché

Heerlijke malse savourette met witloof, spruitjes, raap, bloemkool en een portosausje.

Partager cette recette

Catégorie: Catégorie principale Porc Hans @ DeKookbijbel.be Four
Saisons

Ingrédients

Pour 6 Personnes

Ingrediënten

3 mini Bloemkolen
18 Spruitjes
3 Raapjes
3 stron(en) Witloof
Boter
Peper en zout
Nootmuskaat

--- Portosaus ---

4 dl Kalfsfond
10 cl Porto
Tijm, Laurier
Peper en zout
20 g Boter
10 cl Room

Ingrediënten

600 g Savourette
Kroketjes

Savourette wintergroenten met portosaus en truffel Instructions

  1. Verwarm de oven voor op  180°C.
  2. Stoom raapjes en bloemkool. Stoof witloof en spruitjes aan in wat boter. Wat blaadjes van de spuitjes krokant laten bakken.
  3. Bak het vlees +/- 20 à 30 min. in de oven. (Tijd afhankelijk van je oven en grote van je vlees).
  4. Laat kalfsfond voor de helft inkoken met wat Porto, peper, tijm en laurier. Werk af met boter en room. Je kan eventueel nog een scheutje room toevoegen.
  5. kroketjes bakken. Smakelijk!
  6.  

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette