Tagliatelle met lente groenten
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Plat principal Pâtes Végétarien Lunch |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
300 g Tagliatelle |
100 g Kerstomaten, gehalveerd |
50 g Erwten diepvries |
1 el Peterselie, gehakt |
20 cl Water |
3 el Solo Vloebaar |
1 blik(ken) Aspergecrèmesoep Knorr |
Tagliatelle met lente groenten Instructions
Snij de groene asperges in vieren.
Kook de tagliatelle zoals staat aangegeven op de verpakking.
Verhit ondertussen 2 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de asperges goudbruin.
Voeg 200 ml water toe en breng dit aan de kook.
Voeg vervolgens de Aspergecrème toe en breng dit opnieuw aan de kook.
Meng het geheel goed door.
Voeg als laatste de doperwten, de kerstomaten en de peterselie toe en laat het nog 4 min. zachtjes doorkoken.
Serveer de saus over de gekookte tagliatelle.
Notes recette
Tip : voeg enkele asperges in stukjes toe.
Bron : Delhaize.be - Knorr
Valeurs nutritives
léger végétarien
Par Portion
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron |