Tortellini ovenschotel met kip(Par le Chef Hans @ DeKookbijbel)
Facile
Bon marché
Tortellini met paprika, kip en kruidenkaas in de oven. Simpel maar lekker.
Gallery
Catégorie: | Plat principal Pâtes Poulet Hans @ DeKookbijbel.be |
Saisons | |
Cuisine Type | Italienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
1 kg Tortellini (Ricotta, Spinazie) |
2 Kippenborst(en) |
2 tl Kipkruiden |
250 g Kruidenroomkaas |
15 cl Room |
1 Ui |
1 Rode Paprika |
Kaas, geraspt |
Tortellini ovenschotel met kip Instructions
- Begin met het koken van de tortellini volgens de instructies op het pak en verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd ondertussen de ui, kip en paprika in stukjes. Breng de kip op smaak met kipkruiden. Giet een scheutje olie in een pan en bak de kip rondom bruin. Voeg daarna de ui en paprika toe.
- Voeg na een minuut of 5 de kruidenroomkaas en room toe en laat dit smelten. Zet daarna het vuur uit en meng de gekookte tortellini door de roomkaas. Schep vervolgens alles in een ovenschaal en strooi wat geraspte kaas er overheen.
- Bak de ovenschotel ongeveer 15-20 minuten in de oven.
Notes recette
Eventueel extra groenten, zoals courgette erbij.