Brushetta met tomatenpesto
Super facile
Très bon marché

Een heerlijke italiaanse bruchetta als tapa of als voorgerechtje voor een italiaanse menu.

 

Partager cette recette

Catégorie: Amuse gueule et tapas Viviane Veheyen
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

50 g Zongedroogde Tomaten
20 g Pijnboompitten
1 teentje(s) Knoflook, geperst
50 g oude Parmezaanse kas
1 dl Olijfolie
1 snuifje(s) grof Zeezout
Zwate peper van de molen
1 stuk(s) Ciabatta

Brushetta met tomatenpesto Instructions

    • Doe alle ingrediënten vooraf in een kom (eventueel deze van een keukenmachine) en mix. Kruid met peper en zout.
    • Snijdt de ciabatta in plakken en toast licht onder de oven grill.
    • Laat wat afkoelen en beleg met de pesto.
    • Je kan ook brood en pesto apart serveren.
     

Notes recette

 
 

Valeurs nutritives

végétarien Vegan

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette