Hamburger Diablo(Par le Chef Hans @ DeKookBijbel)
Gallery
Catégorie: | Boeuf Hans @ DeKookbijbel.be Lunch BBQ Ariane @ DeKookbijbel |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingredienten
4 Hamburgerbroodjes |
4 sneetje(s) Cheddar |
8 sneetje(s) Spek |
2 handvol Rucola |
--- De Burgers ---
600 g Rundvlees, gehakt |
1 Ui, gesnippers |
Peterselie, gehakt |
1 el Worchestershire saus |
1/2 Rode Chili, fijngesneden |
1/2 tl Cayenne peper |
Peper en Zout |
--- De Saus ---
10 g Mayonaise |
10 g Zure Room |
1/2 bosje Koriander |
6 tl Citroensap |
4 Lente Ui, fijngesneden |
1/2 Rode Chilipeper |
1/2 tl Cayennepeper |
Peper en Zout |
Hamburger Diablo Instructions
De Saus - Meng alle ingrediënten.
Pureer ze in een hakmolen.
De Burgers - Meng de ingrediënten in een grote kom.
Maak 4 burgers en zet ze minstens 2h in de koelkast.
Bak het spek knapperig in de pan. Leg apart.
Bak de burgers in de pan van het spek.
Als je de andere kant gaat bakken leg de kaas op de gebakken kant en laat smelten.
Snij de broodjes door.
Besmeer elke helft van de broodjes met de saus.
Leg op elke onderste helft een hamburger.
Voeg het spek en rucola toe.
Dek de hamburgers af met de bovenste broodjeshelften.