Hoppescheuten met roerei en grijze garnalen(Par le Chef Jeroen Meus)
Plutôt difficile
Un peu chère
Een luxe gerecht met topproducten uit Brlgië, hoppescheuten en grijze garnalen. Heerlijke combinatie.
Catégorie: | Hors d'oeuvre Jeroen Meus Crevettes grises |
Saisons | |
Cuisine Type | Belge |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
3 Eieren |
1 dl Room |
1/2 Citroen |
Scheutje Xerex azijn |
100 g gepelde Grijze Garnalen |
g Hoppescheuten |
Hoppescheuten met roerei en grijze garnalen Instructions
- Verwijder het houterig deeltje van de hoppescheuten.
- Spoel ze en dep ze droog en bak ze kort aan in boter.
- Kruid af met peper en zout.
- Klop de eieren met de room los.
- Bak het geheel al roerend in de boter.
- Kruid met peper en zout, citroensap en een beetje azijn.
- Schik in het midden op het bord met de hoppescheuten en strooi de garnaaltjes rondom.