Hoppescheuten met roerei en grijze garnalen
Plutôt difficile
Un peu chère
Een luxe gerecht met topproducten uit Brlgië, hoppescheuten en grijze garnalen. Heerlijke combinatie.

Partager cette recette

Catégorie: Hors d'oeuvre Jeroen Meus Crevettes grises
Saisons
Cuisine Type Belge

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

3 Eieren
1 dl Room
1/2 Citroen
Scheutje Xerex azijn
100 g gepelde Grijze Garnalen
g Hoppescheuten

Hoppescheuten met roerei en grijze garnalen Instructions

    • Verwijder het houterig deeltje van de hoppescheuten.
    • Spoel ze en dep ze droog en bak ze kort aan in boter.
    • Kruid af met peper en zout.
    • Klop de eieren met de room los.
    • Bak het geheel al roerend in de boter.
    • Kruid met peper en zout, citroensap en een beetje azijn.
    • Schik in het midden op het bord met de hoppescheuten en strooi de garnaaltjes rondom.

Notes recette

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette