Kruidensalade met garnalen en boontjes
Facile
Un peu chère

Eenvoudig slaatje met Belgische trots de Grijze Noordzeegarnaaltjes. In Oostduinkerke worden ze nog per paard uit de zee gehaald.

Partager cette recette

Catégorie: Salades Lunch Crevettes grises
Saisons
Cuisine Type Belge
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

1 bosje(s) Kervel
1 bosje(s) Peterselie
1 bosje(s) Waterkers
100 g fijne Boontjes, gekookt
100 g Tomaten, ontveld en ontdaan van pitjes
250 g Noordzee garnalen (Grijze garnalen), liefst handgepeld
Parmezaanse kaas

Dressing

2 el Olijfolie
2 el Citroensap
Zeezout

Kruidensalade met garnalen en boontjes Instructions

  1. Was alle kruiden, dep ze goed droog, scheur ze in grove plukkken en verdeel ze over de borden.
  2. Meng voor de dressing alle ingrediënten.
  3. Schep de dressing door de kruiden.
  4. Werk af met tomaten, de garnaaltjes en schilfers parmezaan.

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette