Lamsbout met colombokruid gekonfijte citroen en olijfoliesorbet
Plutôt difficile
Un peu chère

Culinair toppertje, lamsbout met citroen en olijfoliesorbet.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Agneau Jeroen Meus Four Alex Colonna-Cesari
Saisons
Cuisine Type Française
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

1 kg Lamsbout
Colombokruid
Komkommer
Sjalot, fijngehakt
Gekonfijte Citroengested
Rozemarijn
Munt
Pecannote, fijngehakt
Olijfoliesorbet

Lamsbout met colombokruid gekonfijte citroen en olijfoliesorbet Instructions

  1. De lamsbout - Kruid de lamsbout met colombokruid, zwarte peper en zout.
  2. Braad het vlees in een voorverwarmde oven van 210°C gedurende 10 minuten, verlaag de temperatuur tot 180°C en laat nog 10 minuten verder braden.
  3. Neem het vlees uit de braadslee. Doe er wat honing op, laat karameliseren onder grill, neem uit de oven en laat rusten, maar houd het warm.
  4. Maak de garnituur - Snijd de komkommer in kleine dobbelstenen, laat even opkoken in gezouten water en koel onmiddelijk af.
  5. Werk de kommkommer af met sjalot, rode wijanzijn en peper en zout.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette