Pizza Prosciutto Chorizo Geitenkaas(Par le Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gallery
Catégorie: | Plat principal Pizza Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four |
Saisons | |
Cuisine Type | Italienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
1
Portion(s)
Ingredienten
1 Pzzadeeg (rechthoek) |
4 plak(ken) Geitenkaas |
8 sneetje(s) Chorizo, grote |
3 sneetje(s) Prosciutto, in stukken getrokken |
enkele Groene Olijven |
1 Spaanse Chili, fijngesneden |
Tomatensaus |
4 plak(ken) Mozzarella |
4 plak(ken) Verse tomaat |
gemalen kaas |
Italiaanse Kruiden |
olijfolie |
handje Rucola |
Pizza Prosciutto Chorizo Geitenkaas Instructions
- Rol het deeg open en laat 10 min. rusten
- Smeer het deeg lichtjes in met wat olijfolie
Smeer er tomatensaus over uit en bestrooi met de kruiden - Leg de plakken chorizo erop, 4 langs elke kant
Verdeel de proscuito over de pizza - Leg in elke hoek een schijf tomaat met daarop een schijf mozzarella
Leg bij elke mozzarella een plak geitenkaas ernaast - Verdeel olijven en chilipeper over de pizza
- Besprenkel met wat olijfolie
- Bak +/- 15-20 min. op 210°C, afhankelijk van je oven
Dien op met wat Rucola