Tortilla gevuld met kip
Facile
Bon marché
1 Stuk Lunch of voorgerecht, 2 per persoon hoofdgerecht.
Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Hors d'oeuvre Wraps Poulet Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four
Saisons
Cuisine Type Mexicaine
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

400 g Kipfilet
1/2 L Kippenbouilon
10 cl Zonnebloemolie
2 Uien, gensipperd
1 blik(ken) Tomatenstukjes
3 el Jalapenos (naar smaak)
8 Tortilla's
verse Koriander
Zure room

Tortilla gevuld met kip Instructions

    • Bak de kipfilets op zacht vuurtje mooi krokant, maar nog sappig binnenin.
    • Verhit in de wok 1 el olie en fruit ui en de look ongeveer 3 min.
    • Voeg de tomatenblokjes en Jalapenos toe en bak op een hoog vuur tot een dikke saus (+/- 5 min.)
    • Haal het van de vuur en versnij de kipfilet in blokjes en voeg aan de saus toe., Breng op smaak met peper en zout
    • Leg de tortilla's plat en schep er het kippenmengsel op.
    • Rol de tortilla's op.
    • Bak ze even in de pan (kort) tot ze krokant zijn langs beide kanten
    • Leg ze in een ovenschaal smeer wat topmatensaus over de tortilla en cheddar.
    • Zet even onder grill

Notes recette

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette