Tortilla gevuld met kip(Par le Chef Hans @ DeKookbijbel)
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Hors d'oeuvre Wraps Poulet Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four |
Saisons | |
Cuisine Type | Mexicaine |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
400 g Kipfilet |
1/2 L Kippenbouilon |
10 cl Zonnebloemolie |
2 Uien, gensipperd |
1 blik(ken) Tomatenstukjes |
3 el Jalapenos (naar smaak) |
8 Tortilla's |
verse Koriander |
Zure room |
Tortilla gevuld met kip Instructions
- Bak de kipfilets op zacht vuurtje mooi krokant, maar nog sappig binnenin.
- Verhit in de wok 1 el olie en fruit ui en de look ongeveer 3 min.
- Voeg de tomatenblokjes en Jalapenos toe en bak op een hoog vuur tot een dikke saus (+/- 5 min.)
- Haal het van de vuur en versnij de kipfilet in blokjes en voeg aan de saus toe., Breng op smaak met peper en zout
- Leg de tortilla's plat en schep er het kippenmengsel op.
- Rol de tortilla's op.
- Bak ze even in de pan (kort) tot ze krokant zijn langs beide kanten
- Leg ze in een ovenschaal smeer wat topmatensaus over de tortilla en cheddar.
- Zet even onder grill