Aardbeiensorbet
Prep.
Prêt en
12h
Gallery
Catégorie: | Desserts Crème glacée, Glace, Sorbet |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
8
Personnes
Ingrediënten
500 g Aardbei |
250 g Suiker |
1 Eiwit |
1 Citroen |
250 gr Rood Fruit |
Aardbeiensorbet Instructions
Snijd de aardbeien in stukjes en doe ze in een mengschaal.
Bestrooi met de suiker en voeg het eiwit toe.
Pers de citroen erover uit.
Mix de aardbeien met de staafmixer of in een blender.
Klop het aardbeienmengsel nogmaals goed op tot een luchtig geheel met een elektrische klopper, gedurende 5 min.
Giet de sorbet in een metalen vorm en bedek met aluminiumfolie.
Laat stollen in de diepvriezer gedurende minstens 12u.
Haal de sorbet 10 min voor het serveren uit de diepvriezer.
Schep er bolletjes van en serveer met het gemengd rood fruit.
Notes recette
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |