Appel-rabarbercrumble met zure room
Super facile
Très bon marché

Een heerlijk crumble met een beeje zure room. Opgepast patisserie is een zaak van juiste maten en gewichten.  

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Desserts Desserts aux fruits Four Gâteau Sofie Dumont
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

200 g Rabarber
3 Appelen (Cox)
klontje Boter
1 potje(s) Zure Room

De Crumble

50 g Bloemsuiker
50 g Amandelpoeder
50 g malse Boter (ongezouten, niet gesmolten)
50 g Patisserie bloem
Snuifje Zout

Appel-rabarbercrumble met zure room Instructions

  1. Crumble : Meng met je vingertoppen alle ingrediënten samen in een kom tot er kruimels vormen.1/2 uur in koelkast zetten.
  2. Fruit Was de appels en de rabarber. Schil de appels, de rabarber niet, zo behouden we de rode kleur. Snij appels en rabarber in kleine stukjes. Laat deze stukjes met een klontje boter uitzweten op een zacht vuurtje.
  3. Afwerking : Verdeel het fruit over 4 kommetjes. Leg de crumble er bovenop. Bak 15-20 minuten in een oven op 190-200°C. Serveer lauw met een beetje opgeklopte zure room.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette