Avocado met krab en zalmeitjes(Par le Chef Pascale Naessens)
Prep.
Gallery
Catégorie: | Plat d'accompagnement Pascale Naessens Crabe |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
2
Personnes
Ingrediënten
200 g Krabvlees (Vers of blik) |
2 Krabbenpoten |
1 potje(s) Zalmeitjes |
2 rijpe Avocado's |
enkele blaadjes Koriander |
1 sap Limoen |
2 el Olijfolie |
Peper en zout |
Avocado met krab en zalmeitjes Instructions
Laat het krabvlees goed uitlekken.
Meng het met 2 el olijfolie en een paar druppels limoensap.
Kruid met peper en zout.
Snijd de avocado’s in 2 en haal er met een klein lepeltje een paar bolletjes uit.
Die gebruiken we voor de afwerking.
Die gebruiken we voor de afwerking.
De rest van het vruchtvlees plet je met wat limoensap.
Kruid met peper en zout.
Neem een kom, vul onderaan met avocado, vervolgens met krabvlees en werk af met een krabbenpoot, koriander, zalmeitjes en de bolletjes avocado.
Valeurs nutritives
léger
Par Portion
Kcal: | 515 kcal |
Glucides: | 3g |
Graisses: | 41g |
Protéines: | 35g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron |