Chocolade Moelleux PN(Par le Chef Pascal Naessens)
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Desserts Boulangerie Dessert au chocolat Pascale Naessens Classiques |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
10
Personnes
Ingrediënten
400 g Pure Chocolade (+70% Cacao) |
6 Eieren |
100 g Boter |
Chocolade Moelleux PN Instructions
- Verwarm de oven voor op 200°C.
Smelt de chocolade samen met de boter au bain-marie.
Scheid het eiwit van de dooiers.
Klop het eiwit niet te hard op tot een zacht schuim
Meng eerst de dooiers onder de gesmolten chocolade en dan het opgeklopte eiwit.
Smeer de bakvormpjes zorgvuldig in met boter. Giet er de chocolade in.
Laat de bereiding in de koelkast rusten tot je ze nodig hebt.
Zet de vormpjes 8 à 10 min in de oven.
Notes recette
Bron : Delhaize.be
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion
Kcal: | 314 kcal |
Glucides: | 36g |
Graisses: | 38g |
Protéines: | 10g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron |