Fusillibowl met erwtjes en eendeborstfilet
Facile
Un peu chère
 Pasta, erwten, witloof en eendenborst, een heerlijke bowl lunch.
Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Pâtes Canard Lunch
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

400 g Fusilli
2 Eendenborstfilets
150 g Diepvrieserwtjes
2 stronk(en) Witloof
1 teentje Knoflook, geperst
2 el Bieslook, fijngesnipperd
20 cl Room
2 Eierdooiers
2 el Parmezaan, geraspt
2 el Pijnboompitten
Boter
Peper en zout

Fusillibowl met erwtjes en eendeborstfilet Instructions

    Kook de pasta beetgaar met gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
     
    Kruid de eendenborsten met peper en zout en schroei ze dicht in boter.
    Zet het deksel op de pan, zet het vuur lager.
    Laat enkele minuten garen.
    Haal ze uit de pan en hou ze warm onder aluminiumpapier.
     
    Halveer de witloofstronken en snij in reepjes.
    Roerbak met de erwtjes en knoflook een paar minuten in boter.
    Breng op smaak met peper en zout.
     
    Meng de room met eierdooiers in een kom.
    Giet bij de groenten en roer goed.
     
    Meng er de pasta onder en verdeel over 4 bowls.
    Snij de eendenborsten in schijfjes en schik ze op de pasta.
    Werk af met kaas, pijnboompitten en bieslook.

Notes recette

 Bron : lidl.be

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette