Gemarineerde aardbeien met limoensorbet(Par le Chef Peter Van Asbroeck)
Catégorie: | Desserts Desserts aux fruits Peter Van Asbroeck Crème glacée, Glace, Sorbet |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingredienten
500 g Aardbeien |
1/4 bosje(s) Citroentijm |
1/2 dl Rode Wijnazijn |
2 el Witte Suker |
4 bolletje(s) Limoensorbet |
Peper (van de molen) |
Gemarineerde aardbeien met limoensorbet Instructions
- Was de aarbeien en snij ze in kleine stukjes.
- Pluk de blaadjes van de citroentijm.
- Meng de aardbeien blokjes met de blaadjes citroentijm, de suiker en de rode wijnazijn.
- Breng op smaak met peper.
- Laat gedurende minstens 10 minuten marineren.
- Doe het mengsel in vormpjes en lkeg er een bolletje limoensorbet ijs op.
- Breng op smaak met peper.
Notes recette
Bron : Dag Allemaal
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion