Gemarineerde zalm met gebakken sla en look
Catégorie: | Plat principal Saumon |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
400 g Zalm, in plakjes |
4 teentje(s) Knoflook, in dunne plakjes |
50 g Amandel schilfers, geroosterd |
1 stengel(s) Citroengras, fijgesneden |
1 dl Olijfolie |
1 dl Sojaolie |
1/4 dl Rijstazijn |
Gemarineerde zalm met gebakken sla en look Instructions
Marineer de zalm in de olijfolie, de azijn en de sojasaus met fijngesneden citroengras
Laat minstens een halfuurtje staan
Stoof de sla samen met de look
Voeg er de amandelschilfers bij
Kruid met peper en zout
Bak de zalmreepjes 1 minuut langs beide kanten
Leg de zalm op de gestoofde sla en besprenkel met wat marinade
Notes recette
Valeurs nutritives
léger
Par Portion