Goulash van Kip
Catégorie: | Plat principal Poulet Lunch Ragoût |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
1 Braadkip |
1 Eode paprika |
1 Groene Paprika |
1 bakje(s) Champignons |
3 Ui(en) |
1 Appelen |
2 dl Witte Wijn |
6 verse Tomaten |
1 tl Currypoeder |
1 mespunt Cayennepeper |
1 tl Paprikapoeder |
Peper en Zout |
1 el Suiker |
10 g Boter |
Goulash van Kip Instructions
-
Snijd de kip in acht stukken en laat ze mooi kleuren in de boter. Kruiden en zachtjes laten gaarbakken.
-
Snij de groenten klein.
-
Fruit de ui en de schoongemaakte paprika aan, doe de kleingesneden champignons erbij en laat gaarstoven.
-
Overgiet met de witte wijn en voeg de stukjes appel toe.
-
Voeg er eveneens de gepelde en ontpitte tomaten bij en breng verder op smaak met een snuifje suiker.
-
Giet de kruidige saus over de stukken kip in de braadslee en laat samen nog 10 minuten zachtjes pruttelen.
-
Serveer met deegwaren of rijst.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger
Par Portion