Honingcake
Facile
Très bon marché
 Cake met honing
Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Boulangerie Four Cake
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 8 Personnes

Ingrediënten

6 grote Eieren, kamertemperatuur
220 g Suiker of Zusto
80 g Vloeibare Honing
200 Zelfrijzende Bloem
2 el Warm Water

Honingcake Instructions

    Verwarm de oven voor op 160°C.
     
    Zeef de bloem 2 maal.
     
    Voeg het water bij de honing en meng goed.
     
    Breek alle eieren in een mengkom en klop stevig met de mixer.
    Voeg de suiker toe en klop verder in hoog tempo, tot het volume verdrievoudigd is.
    Giet het honing-watermengsel erbij en klop nog 30 sec lichtjes op.
     
    Verdeel de bloem in 3 porties.
    Voeg 1 portie toe en klop 15 sec lichtjes op, herhaal met de 2 resterende delen. Klop nog 1 min op wanneer alle bloem is toegevoegd.
     
    Bedek een rechthoekige cakevorm (b.v. cakevorm Delhaize Emile Henry 30,5 cm op 13,5 cm) met bakpapier en stort het deeg erin.
     
    Bak in de oven gedurende 50 min.
     
    Haal uit de oven, laat volledig afkoelen alvorens te ontvormen.

Valeurs nutritives

Par Portion

Kcal: 273 kcal
Sucre (g): 53g
Graisses: 6g
Protéines: 9g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette