Italiaanse worst
Plutôt difficile
Très bon marché
Zelf Italiaanse worst maken.
 

Partager cette recette

Catégorie: Porc
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

900 g Varkensgehakt, grof gemalen
1 stuk(s) Chili, gedroogd
1/2 tl Cayennepeper
1 tl Zwarte Peper
1 tl Zout
1 1/2 tl Venkelzaad
8 cl Droge Witte Wijn
1 el Suiker
2 teentje(s) Knoflook, gehakt

Italiaanse worst Instructions

  1. Alle ingrediënten in een grote schaal goed mengen.
  2. Vormen tot worstjes of in een varkensdarm proppen en op de gewenste grote afbinden.
    Serveren, gebakken worstjes kruimelen over pasta met tomatensaus, in sandwiches of op pizza's.
     

Notes recette

 
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette