Kruidensalade met garnalen en boontjes
Facile
Un peu chère
Eenvoudig slaatje met Belgische trots de Grijze Noordzeegarnaaltjes. In Oostduinkerke worden ze nog per paard uit de zee gehaald.
Catégorie: | Salades Lunch Crevettes grises |
Saisons | |
Cuisine Type | Belge |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
1 bosje(s) Kervel |
1 bosje(s) Peterselie |
1 bosje(s) Waterkers |
100 g fijne Boontjes, gekookt |
100 g Tomaten, ontveld en ontdaan van pitjes |
250 g Noordzee garnalen (Grijze garnalen), liefst handgepeld |
Parmezaanse kaas |
Dressing
2 el Olijfolie |
2 el Citroensap |
Zeezout |
Kruidensalade met garnalen en boontjes Instructions
- Was alle kruiden, dep ze goed droog, scheur ze in grove plukkken en verdeel ze over de borden.
- Meng voor de dressing alle ingrediënten.
- Schep de dressing door de kruiden.
- Werk af met tomaten, de garnaaltjes en schilfers parmezaan.
Valeurs nutritives
léger
Par Portion