Mini garnalencocktail
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Amuse gueule et tapas Crevettes grises |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
100 g Grijze Garnalen |
4 Kwarteleitjes |
8 blaadje(s) Kropsla |
10 Kerstomaatjes |
4 takje(s) Kervel |
1/2 Citroen, geperst |
4 el Cocktailsaus |
Peper en Zout |
Mini garnalencocktail Instructions
Snij de sla in reepjes.
Doe de kerstomaatjes in kwartjes.
Pel de garnalen (indien nodig)
Kook de kwarteleitjes en pel ze
Verdeel de slareepjes en tomaten kwartjes over de glaasjes.
Verdeel er de garnalen over en doe er een toef cocktailsaus op.
Besprenkel de garnalen met enkele druppels citroensap.
Halveer de kwarteleitjes en leg ze op de garnalecocktail..
Kruid met peper en zout.
Werk af met takje kervel en serveer.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger
Par Portion
Kcal: | 89 kcal |