Ovenschotel met courgette kip en Boursin(Par le Chef Hans @ DeKookBijbel)
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Plat principal Poulet Hans @ DeKookbijbel.be Four |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
750 g Aardappelen |
2 Courgettes |
1 Rode Paprika |
1 Ui |
2 Kippenborst filets |
2 Boursin Peper |
15 cl Room |
1 tl Italiaanse Kruiden |
Peper en zout |
geraspte Emmental |
Ovenschotel met courgette kip en Boursin Instructions
Schil de aardappelen en snij in blokjes van een cm.
Snij de paprika in blokjes.
Snij de ui in blokjes.
Snij de courgette in blokjes.
Neem een ovenschotel en smeer in met olijfolie.
Verdeel er de ui, courgette en paprika in.
Kruid met peper en zout en Italiaanse kruiden.
Besprenkel met olijfolie
Meng alles.
Bak de aardappel blokjes in de pan.
Bak de kippenfilets aan in de pan, zie de ze nog sappig zijn binnenin
Verdeel de aardappel en de kippinfilets in blokjes over de groeten.
Meng de Boursin met de room tot een gladde massa.
Verdeel het in toefjes over de schotel.
Smeer open met achterkant van een lepel
Kruid met Italiaanse kruiden
Doe er wat gemalen kaas over
Zet 20 à 25 min. in de oven op 180°C