Ovenschotel met pangasius courgette en tomaat
Prep.
Gallery
Catégorie: | Plat principal Pangasius Four |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
4 Pangasiusfilets |
450 g Kerstomaten |
1 Courgette |
1 Rode Ui |
100 g Parmezaansekaas |
4 el Room |
1 el Oregano |
2 el Olijfolie |
Peper en zout |
Ovenschotel met pangasius courgette en tomaat Instructions
Snij de tomaten in plakjes.
Snij de ui in ringen.
Snij de courgette in kleine staafjes en meng er olijfolie onder.
Kruid met peper en zout.
Rasp de parmezaan
Verwarm de oven voor op 200°C
Bestrijk een ovenschotel met olijfolie.
Leg er de pangasiusfilets in en kruid met peper en zout.
Schik de ui en tomaten op de vis.
Gier er de room over.
Bestrooi met oregano en parmezaan.
Kruid met peper opgepast met zout, de parmezaan is al zout.
Verdeel de courgette ronde de vis.
Zet een 20 à 25 min. in de oven.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger
Par Portion
More Details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |