Pizza Prosciutto Chorizo Geitenkaas
Facile
Très bon marché

Heerlijke pizza met geitenkaas, chorizo en prosciutto

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pizza Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 1 Portion(s)

Ingredienten

1 Pzzadeeg (rechthoek)
4 plak(ken) Geitenkaas
8 sneetje(s) Chorizo, grote
3 sneetje(s) Prosciutto, in stukken getrokken
enkele Groene Olijven
1 Spaanse Chili, fijngesneden
Tomatensaus
4 plak(ken) Mozzarella
4 plak(ken) Verse tomaat
gemalen kaas
Italiaanse Kruiden
olijfolie
handje Rucola

Pizza Prosciutto Chorizo Geitenkaas Instructions

  1. Rol het deeg open en laat 10 min. rusten
  2. Smeer het deeg lichtjes in met wat olijfolie
    Smeer er tomatensaus over uit en bestrooi met de kruiden
  3. Leg de plakken chorizo erop, 4 langs elke kant
    Verdeel de proscuito over de pizza
  4. Leg in elke hoek een schijf tomaat met daarop een schijf mozzarella
    Leg bij elke mozzarella een plak geitenkaas ernaast
  5. Verdeel olijven en chilipeper over de pizza
  6. Besprenkel met wat olijfolie
  7. Bak +/- 15-20 min. op 210°C, afhankelijk van je oven
    Dien op met wat Rucola

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette