Ramen noedelsoep met eend groene asperges en ei
Facile
Bon marché
De aziatische toer op met dit gerecht van ramennoedels en eend met asperges.
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Potage Canard |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
24 sneetj(s) Gerookte Eendenborst |
8 Groene Asperges |
8 Lente-uitjes |
4 Eieren |
2 zakje(s) Misosoep |
Saitaku |
5 el Tamarinde |
5 el Mirin |
400 g Sobanoedels |
Ramen noedelsoep met eend groene asperges en ei Instructions
Kook de eieren gaar gedurende 7,5 min en laat afkoelen onder koud stromend water. Pel ze.
Meng de tamari en de mirin en leg er de eieren in.
Giet er water bij tot ze net onder staan en laat zo 4u marineren in de koelkast.
Meng de misosoep met 1 ½ l water en breng aan de kook.
Snijd het uiteinde van de asperges en gaar zekort in een pannetje met water.
Giet af en laat schrikken in ijswater, zodat ze hun mooie groene kleur behouden.
Snijd overlangs doormidden en dan nog eens in de helft.
Snipper de lenteuitjes.
Haal de eieren uit de marinade en snijd ze doormidden.
Kook de sobanoedels gaar, giet af en verdeel over 4 grote kommen.
Verdeel er de asperges, gerookte eend, misosoep, eieren en lente-uitjes over en serveer meteen.
Valeurs nutritives
léger
Par Portion
Kcal: | 619 kcal |
Glucides: | 89g |
Graisses: | 15g |
Protéines: | 29g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |