Salade met warmgerookte zalm
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Salades Lunch Saumon |
Saisons | |
Cuisine Type | COM_JOOMRECIPE_CUISINE_SWEDEN |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
400 g Lax Varmrökt Warm gerookte zalm |
2 stuk(s) Bröd Tunnbröd plat brood |
190 g Sas Senap Basilika Mosterd-en basilicumsaus |
100 g Ost Lagrad, Lichtbelegen kaas |
2 krop(pen) Romeinse sla |
190 g Broodstokjes |
Salade met warmgerookte zalm Instructions
Verwarm de oven voor op 200°C
Snij het platbrood in dunne repen en leg op een bakplaat.
Bak ze tot ze bruin en krokant zijn.
Snij de sla in stukken en leg ze in een grote kom.
Doe de zalm in stukken en verdeel over de sla.
Rasp de kaas over de salade.
Giet er mosterd-badilicumsaus over.
Roer alles onder elkaar en doe de salade in een serveerschaal.
Werk af met de krokante broodstokjes.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger
Par Portion
More Details
Website | http://www.Ikea.be |
Bron | Ikea |