Tarbot filet met groene Tagliatelle en pompoensaus met Gordon Finest Gold
Plutôt difficile
Un peu chère
Tarvot een heerlijk stukje vis met een pompoensausje en Gordon Fien Gold bier.
Catégorie: | Plat principal Pâtes Turbot |
Saisons | |
Cuisine Type | Fusion |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
800 g Tarbot filets |
200 g Pompoenvlees |
250 g Groene Tagliatelle |
1 Ui |
1 dl Visfumet |
1 dl Gordon Finest Gold |
1 dl Roçom |
100 g Boter |
1 tl Suiker |
Olijfolie |
peper en zout |
Basilicum |
Tarbot filet met groene Tagliatelle en pompoensaus met Gordon Finest Gold Instructions
- Kook met de stukken pompoen, de grof gesneden ui, de visfumet en het bier een soepje.
Op smaak brengen met peper en zout, mixen en laten inkoken tot de helft.
Room bijvoegen en weer laten inkoken. Klontje per klontje opwerken met de boter. Saus warm houden. - Tagliatelle in ruim zout water koken. Een lepel olie in het water verhindert dat de pasta aan elkaar gaat kleven.
- De tarbotfilets in de bloem wentelen, afkloppen en in de hete olie bakken (enkele minuten aan beide kanten).
- Op het bord een spiegel maken met de saus. Tarbot en tagliatelle erop schikken. Versier met Basilicum.