Varkenshaasje op zijn Libanees(Par le Chef Delhaize)
Facile
Très bon marché
Een verfrissend gerecht in de zomer met een heerlijke komkommerslaatje.
Catégorie: | Plat principal Porc |
Saisons | |
Cuisine Type | Libanais |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
-
2 teentjes Knoflook |
12 blaadjes Munt, fijgehakt |
Peper and Salt |
2 komkommers, geschild, ontdaan van zaadlijsten en in dunne schijfjes |
2 potjes Bulgaarse Yoghurt (120g) |
2 Varkens filets (+/- 300g elk) |
4 el 'Baharat spicy dressing and marinade' Al Fèz (Delhaize) |
Olijfolie |
Varkenshaasje op zijn Libanees Instructions
-
Doe de look en de munt in een kom.
-
Meng met peper en zout.
-
Voeg de komkommer en yoghurt toe.
-
Meng voorzichtig.
-
Zet koel.
-
Strijk het vlees in met de marinade. Laat het vlees 30 min. marineren.
-
Verwarm de grill of BBQ.Dep het vlees droog en berstrijk met wat olijfolie.Rooster de filets. +/-6 min. aan elke kant.Snijd ze in fijne plakjes en schik ze op een bord met de komkomersla.