Budwigcrème variante
Super facile
Très bon marché
 Fruitpap voor volwassenen ;-)
Prep.

Partager cette recette

Catégorie: Petit déjeuner Pascale Naessens Régime
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 2 Personnes

Ingrediënten

1 potje(s) Griekse Yoghurt (125g)
1 el Lijnzaad
1 el Zonnebloempitten
1/2 Mango
1 Banaan
1 el Cintroensap
25 g Frambozen
25 g Bosbessen
4 em Muesli, ongezoet
1 tl Agavesiroop

Budwigcrème variante Instructions

    Snijd de banaan in rondjes of prak met een vork.
    Doe er meteen het citroensap op.
     
    Roer ze door de yoghurt met de agavesiroop, schep het mengsel in kommen. 
     
    Werk af met de rest van de ingrediënten.

Notes recette

Budwig-crème werd in de jaren 1930 ontwikkeld door Johanna Budwig, een Duitse onderzoekster en biologe. Enkele jaren later werd het overgenomen door Dr. Kousmine, die het zijn patiënten bij het ontbijt aanraadde als basis van een voeding rijk aan vitaminen en oligo-elementen.

Valeurs nutritives

léger végétarien Vegan

Par Portion

Kcal: 333 kcal
Glucides: 52g
Graisses: 8g
Protéines: 10g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette