Budwigcrème variante(Par le Chef Pascale Naessens)
Prep.
Gallery
Catégorie: | Petit déjeuner Pascale Naessens Régime |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
2
Personnes
Ingrediënten
1 potje(s) Griekse Yoghurt (125g) |
1 el Lijnzaad |
1 el Zonnebloempitten |
1/2 Mango |
1 Banaan |
1 el Cintroensap |
25 g Frambozen |
25 g Bosbessen |
4 em Muesli, ongezoet |
1 tl Agavesiroop |
Budwigcrème variante Instructions
Snijd de banaan in rondjes of prak met een vork.
Doe er meteen het citroensap op.
Roer ze door de yoghurt met de agavesiroop, schep het mengsel in kommen.
Werk af met de rest van de ingrediënten.
Notes recette
Budwig-crème werd in de jaren 1930 ontwikkeld door Johanna Budwig, een Duitse onderzoekster en biologe. Enkele jaren later werd het overgenomen door Dr. Kousmine, die het zijn patiënten bij het ontbijt aanraadde als basis van een voeding rijk aan vitaminen en oligo-elementen.
Valeurs nutritives
léger végétarien Vegan
Par Portion
Kcal: | 333 kcal |
Glucides: | 52g |
Graisses: | 8g |
Protéines: | 10g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |