Desserts (52 recipes)

Crêpes suzette
Crêpes suzette
Traditionele pannekoeken met suiker, stroop,... beu? Maak dan eens deze crêpes suzette, geflambeerd met Grand Marinier.    
Category: Desserts
Cuisine Type French
Seasons: Winter Autumn
Croustitrifle Danio
Croustitrifle Danio
 Origineel dessertje van manfo, pistachenootjes, boudoirs met Danio aardbei.
Category: Desserts Dessert
Danette aardbeien tartaar
Danette aardbeien tartaar
 Heerlijk aardbeien dessertje met Danette en Witte Chocolade..
Category: Desserts Dessert
Eclairtaart
Eclairtaart

Eclairkes kent iedereen wel, hier een leuk recept, voor een taart die geïnspireerd is door de eclair.

 
Category: Desserts Bakkerij Chocolade
Fruitsalade met kokosmelk, zaden en een sausje van bessen
Fruitsalade met kokosmelk, zaden en een sausje van bessen
 Fruitsalade met kokosmelk en zaden.
Category: Desserts Tussendoortjes Dessert
Preparation time:
15m
Gazpacho van fruit
Gazpacho van fruit
 Een frisse gazpacho als dessert van meloen. Heerlijk op een hete zomerse dag.
Category: Desserts Dessert
Gemarineerde aardbeien met limoensorbet
Gemarineerde aardbeien met limoensorbet
Een fris dessert voor een warme zomerdag.
 
Category: Desserts
Havermout-yoghurtglaasje
Havermout-yoghurtglaasje
 Een glaasje energie van havermout, nectarine en perzik.
Category: Ontbijt Desserts Dessert
Preparation time:
15m
Herfstig lekkere chocoladetaart met speculoos
Herfstig lekkere chocoladetaart met speculoos
Dit is een recept van Pascale Naessens. Het is eigenlijk een chocolademousse met een bodem van speculoos.  
Category: Desserts Bakkerij
Hoge Tarte Tatin
Hoge Tarte Tatin

U kunt de taart maken in een koekepan met rechte kanten, of in een taartvorm van 22 à 24cm. In elk geval mag de vorm niet hoger zijn dan een appel, anders wordt het deeg niet goed gaar.

Category: Desserts

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.