Nieuw op de website
Hans
Het recepten gedeelte wordt volledig vernieuwd. Recepten worden momenteel overgezet en je zal meer en meer recepten onder menu recepten -> NIEUW terugvinden.
Daar kan je met een account het volgende :
- Je favoriete recepten bewaren
- Jouw recepten bekijken (er is nu mogelijkheid jouw recepten in te dienen)
- Recepten planner, kalender waar je recepten kan plannen
- Je boodschaplijst maken van gekozen recepten.
Test het gerust allemaal uit. Je vind alles terug in het menu Profiel -> Uw profiel
We are rebuilding the site, English will be added, but some things are not translated yet, thanks for your patience!
Nous rénovons le site web, mais certaines choses ne sont pas encore traduites, merci de votre patience!
Gastronomie!
Hans

Gastronomie is de "hogere" kookkunst, de kunst van het genieten van de smaak van het eten en het drinken.
Bij het bereiden van gastronomische maaltijden wordt vooral gelet op de kwaliteit van de ingrediënten. Bij de kwaliteit kan versheid van belang zijn (dus bijv. niets uit blik), maar vooral de herkomst (pasta's dienen bijv. uit Italië te komen, het vlees van een rund uit een bepaalde bergstreek, de wijn uit de Bordeauxstreek of liever net van dat chateau, omdat juist die zo goed combineert met het klaargemaakte eten). Alles om de smaak optimaal te maken.
Het op deze manier bereiden van voedsel brengt met zich mee dat restaurants die op deze wijze het eten klaarmaken extra prijzig zijn. De meeste restaurants werken met smaakprofielen. Ze passen de wijn aan bij het eten zodat je zowel het eten als het drinken goed kan proeven.