Chocolade fondant taart
Easy
Fairly cheap

Een taart voor chocoladeliefhebbers!

 

Share This Recipe

Category: Bakkerij Chocolade
Seasons
Tags:

Ingredients

For 1 Batch(es)

Ingrediënten

200 g Chocolade
50 g Bloem
3 Eieren
250 g gesuikerde gecondenseerde Melk
20 g Boter

Chocolade fondant taart Directions

  1. Verwarm de chocolade en boter au bain marie (of magnetron)
  2. Meng de eieren en de gecondenseerde melk, voeg de chocolade en de bloem toe
  3. Meng tot je een gladde en homogene massa hebt
  4. Giet het deeg in de vorm en bak tussen 12 & 15 min op 180 graden
  5. Laat volledig afkoelen alvorens uit de vorm te halen en op te eten.
  6.  

Notes

Ronde silicone dia 24cm

Bron : @un_gout_sucre de @gourmandiz_healthy

 

Nutrition facts

Serving size vegetarian

Per Serving

More Details

Bron

@gourmandiz_healthy Instagram

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.