Chocolade fondant taart(Featured Chef @gourmandiz_healthy )
Gallery
Category: | Bakkerij Chocolade |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
1
Batch(es)
Ingrediënten
200 g Chocolade |
50 g Bloem |
3 Eieren |
250 g gesuikerde gecondenseerde Melk |
20 g Boter |
Chocolade fondant taart Directions
- Verwarm de chocolade en boter au bain marie (of magnetron)
- Meng de eieren en de gecondenseerde melk, voeg de chocolade en de bloem toe
- Meng tot je een gladde en homogene massa hebt
- Giet het deeg in de vorm en bak tussen 12 & 15 min op 180 graden
- Laat volledig afkoelen alvorens uit de vorm te halen en op te eten.
Notes
Ronde silicone dia 24cm
Bron : @un_gout_sucre de @gourmandiz_healthy
Nutrition facts
Serving size vegetarian
Per Serving
More Details
Bron
@gourmandiz_healthy Instagram