Aardbei-Vanille taart
Easy
Fairly cheap
 Bladerdeeg, aardbei, vanilleijs, wie lust dit nu niet.

Share This Recipe

Category: Desserts Bakkerij Dessert
Seasons June August July
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

Carte d'Or Vanilleijs
500 g Aardbeien
3 el Suiker
Citroenschil, geste
1 vel(len) Bladerdeeg
Vanillestok

Aardbei-Vanille taart Directions

     Verwarm de oven voor op 160°C
    Snij de aardbeien in schijfjes.
    Meng de aardbeien me t3 el suiker en geraspte citroenschil.
    Snij het bladerdeeg in4 rechthoekige stukken van +/- 10 op 12cm.
    Leg ze op bakpapier op een bakplaat.
    Leg de aardbeischiojjes op de bladerdeeg.
    Laat het geheel 20 à 25 min. bakken.
    Mix de overgebleven aardbeien met wat suiker, citroenschil en vanillezaadjes.
    Leg op elk taartje een bolletje vanille ijs.
    Giet wat aardbeicoulis over de taartjes.

Nutrition facts

Serving size vegetarian

Per Serving

More Details

Bron

Delhaize

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.