Ayam bumbu
Easy
Fairly cheap
Een oosters recept van Chef Laurent Locquet, dat hij leerde tijdens eens van zijn reizen naar het oosten (Bali).
 
 

Share This Recipe

Category: Hoofdgerechten Lunch
Seasons
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BALINESE
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

180 g Kip (per persoon)
4 stuk(s) Prei (witte gedeelte)
400 ml Kokosmelk
200 ml Sinaasappelsap
1/2 stuk(s) Bloemkool, roosjes

Specerijenpasta

2 stuk(s) Rode Chilipepers
2 teentje(s) Knoflook
6 stuk(s) Rode uitjes
4 stuk(s) Macadamia noten
40 g Gember
40 g Galanga
2 el Tamarinde pasta
2 el Bruine Palmsuiker
6 stengel(s) Citroengras

Ayam bumbu Directions

  1. Mix voor de specerijenpasta alle ingrediënten tot een pasta.
  2. Wok de kip gaar en voeg 2 el specerijenpasta toe.
  3. Voeg de kokosmek en het fruitsap toe en breng aan de kook.
  4. Werk af met gefruite prei en de roosjes bloemkool.
  5.  

Notes

 
 

More Details

Bron

Laurent Locquet

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.