Cupcakes
Gallery
Category: | Bakkerij Brood en Gebak |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
125 g Zachte Boter |
125 g Tiense Suiker, zeer fijn |
2 Eierdooiers |
2 Eiwitten, losgeklopt |
1265 g zelfrijzende Bloem |
100 g Boter |
200 g TIense Bloemsuiker |
Extract van Koffie, Vanille of Chocolade |
Cupcakes Directions
Meng de zachte boter met de fijne suiker tot een luchtige, lichtgele massa.
Voeg eierdooiers toe en de bloem.
Voeg dan voorzichtig opgeklopte eiwitten toe tot alle ingrediënten goed zijn gemengd.
Vul papieren of siliconen bakvormpjes tot de helft met deeg.
Bak ze gedurende 15 à 25 min. in een voorverwarmde oven van 180°C, tot ze goudbruin zijn.
Laat ze afkoelen.
Mix 100g boter en de bloemsuiker tot een smeuïg mengsel.
Voeg vervolgens naar keuze Koffie-, Vanille- of cacaoextract, fijn gemalen rode vruchten toe.
Versier de cupcakes met glazuur en wat extra decoratie zoals pareltjes, chocolade, ....