Bewerk het lams- en rundsvlees aan beide kanten met een houten hamer, totdat het ongeveer een oppervlakte van 30 x 35cm heeft.
Meng de kruiden, het zout en de peper met een kruidenstamper fijn, maar niet tot poeder.
Leg het lamsvlees op een snijplank; bestrijk het vlees licht met olie en strooi 1/3 van het kruidenmengsel er overeen.
Sla de kruiden met de hamer in het oppervlak van het vlees. Leg het rundvlees er bovenop.
Bestrijk de bovenkant licht met olijfolie en strooi er de helft van het overgebleven kruidenmengsel overheen.
Sla het kruidenmengsel met de hamer in het rundsvlees..
Rol het lam en rundsvlees strak aan, beginnende bij het smalste en korte uiteinde.
Knoop het vlees op verscheidene plaatsen vast met een touwtje.
Bestrijk de buitenkant van de rollade licht met olie en wrijf hem met de rest van het kruidenmengsel in.
Steek er een vleestermometer in.
Leg de rollade midden op het grillrooster en grill het vlees, totdat de interne temperatuur 60°C heeft bereikt.
Ongeveer een 1u 1/2 zal het nodig hebben. Keer de rollade om de 45 min.
De buitenkant van het vlees wordt erg donker en knapperig.
Neem het vlees van het rooster en laat het 10 à 15 minuten staan voordat u het snijdt. Wel dun snijden.