Carpaccio van bieten en radijs
Prep.
Prêt en
1h
Gallery
Catégorie: | Végétarien Lunch |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
2 Rode Bieten |
2 Gele Bieten |
2 Chioggia Bieten |
8 Radijzen |
4 el Witte Balsamico azijn |
20 g Radijsscheuten |
Zuring, enkele blaadjes |
40 g Noten, Italiaanse mix |
Zwarte Peper en grof Zeezout |
Carpaccio van bieten en radijs Instructions
Snijd de bieten en radijsjes met behulp van de mandoline in flinterdunne plakjes en laat een uurtje marineren in de balsamicoazijn.
Schik de groenten door mekaar op een groot bord en werk af met enkele blaadjes zuring.
Kruid met peper en grof zeezout, en bestrooi met de radijsscheuten en de Italiaanse nootjes.
Valeurs nutritives
léger végétarien Vegan
Par Portion
Kcal: | 68 kcal |
Glucides: | 10g |
Graisses: | 1g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |