Franse geitenkaassalade
Facile
Bon marché

Een slaatje met geitenkaas en spek.

Partager cette recette

Catégorie: Hors d'oeuvre Salades Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Saisons
Cuisine Type Française
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

200 g Sla mix
4 sneetje(s) Spek, kleine reepjes
150 g Geitenkaas
4 sneetje(s) Wit Brood, dun
50 g Hamblokjes
16 Kerstomaatjes
Pijnboompitten
Bieslook of pijpajuintjes

Dressing

4 el Olijfolie
1 el Dragonazijn
2 tl Walnootolie
1 tl Moster Dijon
1 tl Grove Mosterd

Franse geitenkaassalade Instructions

  1. Was de sla en maak proper.
    Meng alle ingrediënten voor de dressing.
  2. Snij de baconreepjes in 2 en maak er rolletjes van.
  3. Leg op een bakplaat.
    Doe wat olijfolie op de sneetjes brood en leg er geintenkaas op
    Leg het brood ook op de bakplaat.
    Grill 2 à 3 min. onder de grill.
    Draai de bacon.
  4. Grill nog een 2 min à 3 min.
  5. Schik alles mooi op een bord.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette