Gegratineerde gnocchi met vier kazen
Facile
Bon marché
 Gnocchi met heerlijk 4 kazen, comfort food!
Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Végétarien Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

1 el Olijfolie
2 teentje(s) Knoflook, fijngehakt
400 g Tomatenblokjes
1/2 tl Chili
500 g Gnocchi
150 g Grogonzola of Castello, in stukjes
150 g Brie, in stukjes
100 g Mascarpone
50 g Paremzaanse kaas
Peper en Zout
Groene salade

Gegratineerde gnocchi met vier kazen Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Kook de gnocchi in ruim kokend water tot ze komen bovendrijven.
    Laat ze uitlekken in een vergiet.
  3. Verdeel de gnocchi over een ingevette ovenschaal.
  4. Schep de saus erover en voeg dan de 4 kazen toe.
  5. Zet 30 minuten in de oven totdat de kaas mooi goudbruin gekorst is.
  6. Serveer met een groene salade.

Valeurs nutritives

végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette