Gemarineerde varkensspiesjes
Facile
Très bon marché

Zacht varkensvlees brochette· met exotische kruiden.

 
Prep.

Prêt en

2h

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Porc BBQ Jeroen Meus
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Brochetten

500 g Varkensfilets
1/2 tl Koriander graan, grof gemalen
1/2 tl Komijnzaadjes
1/2 tl Venkelzaad
1 tl Saffraandraadjes, geweekt in 2 el water
1/2 bosje Oregano, gehakt
2 teentjes Knoflook, geplet
1 Laurierblad, fijngemalen
1 tl Rode Wijnazijn
1 tl Sesamolie
1 tl Ketjap
1 Sjalot, gesnipperd
1/2 tl Komijn,gemalen
Peper en Zout

Gemarineerde varkensspiesjes Instructions

    • Bak in een tefalpan zonder vetstof de koriandergraantje, komijnzaadjes en venkelzaadjes, gedurende een minuut, doe ze dan in de vijzel en maal fijn.
    • Doe alle ingrediënten in een kom
    • Snij de varkensfilet in blokjes en meng ze in een mengkom met de specerijen.
    • Meng alles goed onder elkaar en kruid af met peper en zout.
    • Laat het 2 uur rusten in de koelkast.
    • Maak er brochettes mee die je dan 2 minuten aan elke kant kan grillen.
     

Notes recette

Bron : VTM
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette