Gestoomde tongrolletjes met pasta pesto
Plutôt difficile
Bon marché

Gestoomde zeetong met gerookte zalm en zelfgemaakte pesto.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Lunch Sole Saumon Jeroen Meus
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

4 Zeetongen
4 plakje(s) Gerookte zalm
8 blaadje(s) Basilicum
500 g Tagliatelle
Parmezaan

Pesto

10 blaadje(s) Basilicum
30 g pijnboompitjes
2 teentje(s) Knoflook, geperst
50 g Parmezaanse kaas
1 dl Olijfolie
Gemalen peper en grof zeezout

Gestoomde tongrolletjes met pasta pesto Instructions

  1. Stoom of kook de spaghetti gaar (10-12 minuten in de stoomoven op 120°C) en hou hem warm.
  2. Ontvel en fileer de zeetong of vraag dat aan je visboer.
  3. Snij de gerookte zalm in reepjes even breed als de zeetongfilets.
  4. Leg op elk stukje zeetongfilet een reepje gerookte zalm.
  5. Scheur de basilicum in stukjes en leg die op de gerookte zalm.
  6. Rol ze op en steek er een tandenstoker door. Stoom ze 4 minuten op 90°C.
  7. Maak de pesto -Schaaf er nog een beetje parmezaan over en schik er de tongrolletjes op.

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette