Kaastaart met witte chocolade
Prep.
Prêt en
4h 30m
Gallery
Catégorie: | Boulangerie Gâteau |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
8
Personnes
Ingrediënten
180 g Speculoos |
1 Limoen |
12 g Gelatine |
4 el Sinaasappelsap |
150 g Witte Chocolade, in stukjes |
Witte Chocolade, geraspt |
250 g Roomkaas (Philadelphia, ...) |
2 el Suiker of Zusto |
125 ml Melk |
300 ml Room |
80 g Boter |
Kaastaart met witte chocolade Instructions
Bekleed een springvorm met folie.
Week de gelatine in koud water.
Maal de speculaas fijn.
Meng met gesmolten boter.
Schep in taartvorm. Druk aan.
Laat 30 min stijven in de koelkast.
Verwarm de melk en smelt er de stukjes chocolade in.
Klop de roomkaas op met de suiker.
Voeg de room toe en klop stevig door.
Voeg al roerend de melk toe.
Verwarm het sinaasappelsap en los er de uitgeknepen gelatine in op.
Laat afkoelen en meng onder de kaasmousse.
Schep de kaasmengeling op de speculoosbodem.
Dek af en laat 4u opstijven
Werk af met de geraspte chocolade en limoenschil.
Notes recette
More Details
Website | http://www.libelle-lekker.be |
Bron | Libelle Lekker |